Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Ligier & Microcar auto's zonder autorijbewijs

Of je nu op zoek bent naar een brommobiel of een elektrisch bedrijfsvoertuig met drie of vier wielen, onze merken Ligier, Microcar en Ligier Professional voldoen aan al je behoeften! Ontdek onze chique, sportieve, slimme of praktische lichte vierwielers en onze soepele en flexibele professionele voertuigen.

Ligier Myli

De nieuwe citycar van Ligier, zowel elektrisch als in diesel

€ 11.625

Configureren meer info
Ligier JS50 Sport brommobiel

Nieuwe Ligier JS50

De sportieve brommobiel

€ 17.395

Configureren meer info
Ligier JS60 brommobiel veiligheid

De nieuwe Ligier JS60

De uitgeruste SUV brommobiel

€ 20.300

meer info
Microcar Dué brommobiel

Microcar DUÉ

Mooi uitgeruste citycar

€ 13.500

Configureren meer info

PULSE 3

De elektrische professionele driewieler


Prijs op aanvraag

meer info
PULSE 4 - utilitaire électrique Ligier Professional

PULSE 4

De elektrische lichte vrachtwagen van Ligier Professional


Prijs op aanvraag

meer info

De marktleider in brommobielen

De juiste brommobiel kiezen, da’s kiezen voor de marktleider. Je kunt rekenen op ons netwerk van verdelers, echte specialisten in brommobielen, om je te ondersteunen bij de aankoop en het onderhoud van je nieuwe brommobiel.

Ons uitgebreide assortiment nieuwe brommobielen is geschikt voor alle soorten profielen en voldoet aan zeer uiteenlopende smaken en behoeften van het ene model tot het andere. Hou je meer van ‘chique’ modellen? Hou je van sportieve lijnen of SUV’s? Wil je je gemakkelijk verplaatsen in een stadsauto? Bent u op zoek naar een nieuwe lichte bedrijfswagen voor je vrijetijdsbesteding of zakelijke behoeften? Kies je model en configureer het naar wens!

Aan boord van je Microcar of Ligier auto zonder autorijbewijs voel je je veilig: schijfremmen voor en achter, exclusieve stuurbekrachtiging (afhankelijk van het model), deurverstevigingen, gecertificeerde wegligging… Zoals je ziet is veiligheid onze prioriteit.

Stijlvolle, krachtige nieuwe auto's zonder autorijbewijs

Voel je je meer aangetrokken tot nieuwe, sportieve en elegante modellen? Kies voor de sportieve JS50 berline of de Sport & Chic Ligier JS60 SUV: kies uit deze twee auto’s je nieuwe brommobiel…

LIGIER JS50

Met zijn sportieve looks en verfijnde lijnen is deze berline comfortabel en goed uitgerust. Je zult dol zijn op zijn gedurfde design en de keuze uit drie verschillende afwerkingen: Sport, Sport Pack, Sport Ultimate… Welke past het best bij jou? Ontdek het volledige Ligier JS50-gamma om je favoriete model te kiezen.

LIGIER JS60

De JS60 SUV is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus (Chic of Sport Ultimate), beschikt over een uitgebreide gamma van uitrustingen en onderscheidt zich door zijn strakke lijnen en hoogstaand design. Zowel modern als opvallend, ontdek meer achter het stuur van deze JS60 SUV!
Ontdek de twee beschikbare modellen in het JS60 SUV-gamma.

Nieuwe, praktische auto's zonder autorijbewijs

Ons assortiment nieuwe brommobielen van Microcar is zeker praktisch en stijlvol… Kijk eens rond bij onze modellen om er een te vinden die het beste bij jouw wensen past!

MICROCAR DUÉ

Laat je verleiden door het verleidelijke, ultracompacte uiterlijk van deze volledig uitgeruste stadsauto. Hij is ideaal voor in de stad en zijn extreme wendbaarheid, comfort en interieur- en exterieurdesign zullen je hart doen smelten…
Ontdek nu de twee afwerkingen van het Dué-model: Initial en Must.

Goedkope elektrische lichte bedrijfswagens voor professionals

Ons gamma nieuwe voertuigen zonder autorijbewijs is afgestemd op de behoeften van professionals. Praktisch en flexibel, laat je verleiden door hun wendbaarheid… Kies je toekomstige elektrische auto zonder autorijbewijs en ontdek zijn aantrekkelijke prijs voor professionals!

PULSE 3

Lever al je klanten op tijd af dankzij de Pulse 3 elektrische scooter. Deze gemakkelijk te manoeuvreren en veilige driewielige scooter is dankzij het kantelsysteem een onmisbaar gebruiksvoertuig voor transport- en logistieke professionals. De Pulse 3 modellen (L2e en L5e) zijn 100% aanpasbaar en hebben al lovende kritieken gekregen van Europese postdiensten, waaronder La Poste in Frankrijk.

PULSE 4

Met zijn exclusieve en innovatieve “clipsysteem” is deze Ligier Professional elektrische bestelwagen perfect aanpasbaar aan je behoeften. Het is de ideale oplossing voor het logistieke “last mile” probleem en natuurlijk de bondgenoot van lokale overheden.