Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

over Ligier Group (Benelux)

Ligier Group is al meer dan 30 jaar officieel importeur van Ligier en Microcar. De brommobielen van Ligier Group beschikken over een eigen karakter. Sportieve lijnen, innovatieve motoren en een royale uitrusting! Laat u verleiden door het complete aanbod van Ligier en Microcar. De ‘auto’s zonder rijbewijs’ van beide merken worden geproduceerd in Frankrijk. Ligier Group vindt milieuvriendelijk ondernemen (MVO) erg belangrijk. We nodigen u graag uit om bij uw lokale dealer ons huidige aanbod te komen bekijken.

Ligier Group Benelux

Ontstaan Ligier Group

In 2008 heeft Ligier het bedrijf Microcar overgenomen. Door het samenvoegen van Ligier Automobiles en Microcar is Ligier Group ontstaan. Samen vormen zij de toonaangevende producent op het gebied van 45 kilometer voertuigen. Steunend op de topsportervaring van Ligier en de 30 jarige ervaring van Microcar om in serie 45 km voertuigen te produceren staat er nu een toonaangevende fabrikant van 45 km voertuigen.

Dankzij deze 40 jaar ervaring slaagt de Ligier Group er continue in nieuwe modellen te ontwikkelen en te blijven innoveren dit ten gunste van steeds efficiëntere voertuigen.

Inmiddels staat de derde generatie Ligier aan het hoofd van de onderneming en zijn wij wereldwijd marketleider op het gebied van AM Voertuigen. De voertuigen van Ligier worden in een tweetal fabrieken onder de strengste kwaliteit eisen in Frankrijk gebouwd. De voertuigen worden inmiddels in meer dan 20 landen over de gehele wereld verkocht.

Onze geschiedenis

Ligier Group is ontstaan uit de fusie van twee grote spelers op de markt van auto’s zonder autorijbewijs in 2008 (Automobiles Ligier en Microcar) en is nu Europees leider op de markt van lichte vierwielers.

Kennis en innovatie

De Ligier Group haalt inspiratie uit meer dan 40 jaar ervaring om nieuwe modellen te ontwikkelen en te innoveren voor efficiëntere mobiliteit.

Dealernetwerk

Met een distributienetwerk van meer dan 550 verkooppunten in 14 Europese landen staat de Ligier Group dicht bij zijn klanten in elk land.

Van Vlaanderen tot Wallonië: je vindt de Ligier en Microcar brommobielen bij diverse dealers door heel België. Zo is er altijd wel een dealer bij jou in de buurt. Bekijk de kaart en ontdek bij welke dealers je terechtkunt om een brommobiel aan te schaffen of te leasen.

Ontdek onze dealers