Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Onderhoud en service aan je brommobiel

Voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan je brommobiel kan je terecht bij de officieel Ligier Microcar dealer. Uiteraard beschikken wij over alle kennis aangaande Ligier en Microcar, maar mocht je rijden met een brommobiel van een ander merk, dan ben je ook bij onze dealers van harte welkom voor onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Alle merken brommobielen welkom, ook Aixam, Citroën…!

Bij iedere Ligier of Microcar wordt er vanuit de fabrikant een onderhoudsinterval voorgeschreven van 5.000 kilometer. Het advies is dan ook om je hier aan te houden.
Als u iedere 5.000 km het onderhoud laat uitvoeren bij een erkend Ligier Microcar dealer kan je ook gebruik blijven maken van de garantie.

Brommobielen van alle merken zijn welkom bij onze dealers!

service en onderhoud aan je brommobiel, bij je Ligier dealer

Volledige begeleiding

De technische specialisten van de officiële Ligier Microcar dealer  worden frequent getraind, zodat zij doorlopend op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen van je brommobiel. Ook maken zij gebruik van officieel gereedschap en officiële onderdelen, hierdoor ben je gegarandeerd van de beste service.

Wil je van te voren weten wat de kosten zijn voor een onderhoudsbeurt, geen probleem, de officieel Ligier Microcar dealer kan je dit exact vertellen. Hierdoor voorkom je allerlei verrassingen achteraf.

Bijstand voor je brommobiel
service en onderhoud aan je brommobiel, bij je Ligier dealer

Klaar terwijl je wacht

Tijdens het uitvoeren van de reparatie- of onderhoudswerkzaamheden kan ja gebruik maken van de wachtruimte van de dealerbedrijven. Er wordt een heerlijke kop koffie of thee ingeschonken en je kan rustig de krant of een boek lezen. Tijdens het wachten word je door de technisch specialisten continue op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die aan je auto worden uitgevoerd. Duurt de reparatie wat langer of heb je andere plannen, dan zorgen wij ervoor dat je gebruik kunt maken van een vervangende auto, zodat je toch mobiel blijft.

ONDERHOUD – AIRCO – RUITEN HERSTELLEN – LAMPEN VERVANGEN – RUITENWISSERS – MECHANISCHE PROBLEMEN – DIAGNOSE

Phares Ligier JS60

Wij doen graag moeite voor jou

Ben je niet in de gelegenheid om zelf de auto naar de werkplaats te brengen, dan komen wij de auto graag bij jou thuis ophalen en na het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden weer terug brengen. Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.

Ben je onverhoopt gestand met je brommobiel, neem ook dan contact op met de officieel Ligier Microcar dealer, zij zorgen ervoor dat je dan weer snel mobiel bent.

accessoires voor je brommobiel, bij je Ligier dealer

Accessoires

Profiteer van het nieuwste assortiment accessoires voor je Ligier of Microcar: stoelhoezen, vloermatten, koffermatten.

schade aan je brommobiel, herstelling bij je Ligier dealer

Schadeherstel

Het overkomt ons allemaal en gebeurd altijd volledig onverwacht. Schade aan je brommobiel. Gelukkig zijn de brommobielen van Ligier en Microcar voorzien van een groot aantal veiligheid items waardoor je zelf altijd goed beschermd in de brommobiel zit. Maar dan nog kan je brommobiel schade oplopen.

Voor een goed advies hierover adviseren wij u om de Ligier Microcar dealer bij jou in de buurt te bezoeken. De specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden welke voor jou het beste passend zijn. Ook wanneer je rijdt met een brommobiel waarop je al een verzekering afgesloten hebt, dan nog ben je altijd welkom om samen met de specialist van je dealer het vergelijk te maken met je huidige verzekering. Misschien loop je wel tegen contractuele verschillen aan of is er voor jou een verlaging van het maandtarief mogelijk. Dit is zeker het bespreken waard.

Schadeherstel van je brommobiel