Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Verzekering voor je brommobiel

Ligier en DVV Verzekeringen hebben de handen ineen geslagen voor een goede en betaalbare verzekering voor je brommobiel. De samenwerking heeft geresulteerd in het flexibele LigierOmnium-verzekeringspakket. Je sluit de verzekering die het best bij je past af bij je vertrouwde dealer. Je brommobiel verzekeren was nooit zo gemakkelijk. Lees hier meer over hoe het werkt!

je brommobiel verzekeren

Waarom je brommobiel verzekeren?

Wat je lief is wil je beschermen. Dat geldt zeker voor je brommobiel. Want je brommobiel staat voor bewegingsvrijheid en comfort. Over mogelijke schade denk je liever niet na. Om nog maar te zwijgen over een nog grotere strop: dusdanige schade dat je brommobiel ‘total loss’ wordt verklaard en vervangen moet worden. Waar haal je zo gauw het geld vandaan?

Aan het stuur van je brommobiel

Wees zuinig op je bewegingsvrijheid

Dankzij de unieke samenwerking tussen Ligier en DVV Verzekeringen hoef je daar niet wakker van te liggen. Met het nieuwe LigierOminum-verzekeringspakket is je mobiliteit goed beschermd. Je brommobiel verzekeren was nog nooit zo makkelijk. Vanaf 50 euro per maand zet je 10.000 euro opzij om eventuele schade te dekken of je eigendom snel te kunnen vervangen. Daarmee zijn je bewegingsvrijheid en comfort optimaal beschermd. Je bent altijd met een gerust hart onderweg.

Ook de nieuwe verzekeringsformule biedt bewegingsvrijheid. Je kunt kiezen uit een goede basisverzekering, de Mini omniumverzekering, of de iets duurdere Full omniumverzekering. Beide bieden een goede buffer tegens schade als gevolg van brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en bijkomende gevaren. De Full omnium-versie dekt bovendien schade die je zelf veroorzaakt. In combinatie met beide versies kun je bovendien kiezen voor een aanvullende verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand (BA & RB) en een speciale chauffeursverzekering.

Ligier brommobiel

Maatwerk in brommobiel verzekeren

Ligier is de samenwerking met DVV Verzekeringen aangegaan omdat in de praktijk veel behoefte blijkt te bestaan aan een verzekering die echt op de brommobiel en zijn gebruikers is afgestemd. Gezien de onberispelijke staat van dienst in autoverzekeringen is DVV de perfecte partner. DVV bestaan al bijna honderd jaar, is groot genoeg om verzekeringen betaalbaar te houden, en heeft een klantvriendelijke reputatie.

Daarmee is je brommobiel verzekeren tegen risico’s die buiten de verplichte verzekering vallen en vooral jouw portemonnee raken voor iedereen weggelegd. De drempel ligt bewust laag. De premie is realistisch als je ziet welke zorgen je met de verzekering wegneemt. Bovendien is de verzekering voor vrijwel iedereen geschikt, met een leeftijdsgrens tot 75 jaar en tot 70 jaar voor de aanvullende chauffeursverzekering.

Ligier omnium verzekering

Waarom een LigierOmnium-verzekering?

De verplichte verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid en Rechtsbijstand dekt de kosten die jij als chauffeur veroorzaakt door schade aan anderen toe te brengen. Maar daarmee is je brommobiel zelf nog niet verzekerd. Dat kan je duur komen te staan. Want niet iedereen heeft een spaarrekening om meteen reparaties en steeds duurdere vervangende onderdelen te betalen. Laat staan om snel een nieuwe brommobiel te kopen. Kortom, met de LigierOmnium-verzekering doe je vooral jezelf, je portemonnee en je mobiliteit een groot plezier.

Je brommobiel verzekeren in slechts 5 stappen

Ga via de onderstaande button naar de speciale Ligier Omnium-website
Ontdek welke verzekering of combinatie van verzekeringen het best bij jou en de leeftijd en vervangingswaarde van je brommobiel past
Stel eventuele vragen voor aanvullende informatie
Maak een globale berekening van de premie
Sluit de gewenste LigierOmnium-verzekering af bij je vertrouwde dealer

Zo eenvoudig is het, je brommobiel verzekeren. Natuurlijk doe je er alles aan om schade te voorkomen, maar je hebt niet alles zelf in de hand. Een aanrijding, een hevige storm, hagelstenen, voor je het weet sta je voor hoge kosten. Met een LigierOmnium-verzekering kun je een financieel stootje hebben en blijf je mobiel. Bekijk de voordelen!

Je brommobiel nu verzekeren

<iframe src=”https://www.mymarketing.be” style=”

width: 100%;

height: 500px;

“>

</iframe>