Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Caramel City, je brommobiel dealer te Roeselare en Kortrijk

Dealer Hersteller

Caramel City, je brommobiel dealer te Roeselare en Kortrijk

Onze contactgegevens

Westlaan 223 – 8800 ROESELARE

Onze diensten

Ligier-Microcar Benelux is trots om Caramel City in Roeselare en Kortrijk aan te bevelen als dé mobiliteitspartner met een focus op stedelijke mobiliteit. Als officiële dealer van Ligier en Microcar biedt Caramel City een uitgebreid scala aan mobiliteitsoplossingen voor iedereen in en rond de stad, waaronder Roeselare, Kortrijk, Tielt, Izegem, en Lichtervelde.

Bij Caramel City draait het niet alleen om het kopen van een nieuwe brommobiel maar ook om de ervaring eromheen. Het toegewijde team staat klaar met persoonlijk advies, zodat elke klant onder de indruk is van de service, niet alleen tijdens de aankoop, maar gedurende de hele levensduur van de brommobiel.

Caramel City maakt het mogelijk om een Ligier of Microcar brommobiel te leasen, een flexibele optie voor particulieren, zelfstandigen en bedrijven. Leasen betekent rijden in een nieuwe auto zonder autorijbewijs naar keuze voor een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag dekt alle kosten, waaronder onderhoud, verzekering, herstellingen, pechhulp, banden, belastingen, vervangwagen, en meer. Het enige wat u zelf nog betaalt, is de brandstof.

Voor wie liever wil kopen, biedt Caramel City ook aantrekkelijke financieringsopties. Informeer bij de verkopers voor meer details over de tarieven.

Caramel City beschikt over alle technische kennis die nodig is voor het onderhoud en de reparatie van Ligier en Microcar brommobielen. Volgens de aanbevelingen van de fabrikant is het raadzaam om na elke 5.000 kilometer een onderhoudsbeurt te plannen. Caramel City adviseert dit op te volgen om langdurig plezier van de brommobiel te garanderen.

Als brommobielexpert voert Caramel City tijdens een onderhoud een grondige controle uit op diverse punten om kleine defecten te identificeren en te verhelpen voordat ze grote gevolgschade kunnen veroorzaken. Regelmatig onderhoud voorkomt onaangename verrassingen en verzekert een veilige en betrouwbare rijervaring.

Naast onderhoud biedt Caramel City ook expertise op het gebied van schadeherstel, airco-onderhoud, bandenwissel en meer. Bij Caramel City in Roeselare en Kortrijk bent u verzekerd van een uitgebreide service die verder gaat dan alleen het reguliere onderhoud. Zij lossen elk probleem met uw Ligier of Microcar brommobiel voor u op!

  • Onderhoud en herstellingen van brommobielen alle merken.
  • pech? Caramel Cars helpt je verder!
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.