Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Gebr. Olbrechts, je brommobiel dealer in St-Katelijne-Waver

Dealer Hersteller

In de regio rond Sint-Katelijne-Waver schittert Garage Olbrechts als hét familiebedrijf dat mobiliteit op maat levert. Gesticht door Achiel Olbrechts in 1960, begon de garage als een plek voor de verkoop van tweedehands auto's en algemeen onderhoud en reparaties. Sindsdien is het uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de wijde omgeving, met een sterke focus op Ligier brommobielen.

De broers Luc en Marc Olbrechts namen het roer over in 1993 en introduceerden vernieuwingen die Garage Olbrechts tot dé specialist maakten voor auto's zonder rijbewijs in Sint-Katelijne-Waver en omliggende plaatsen, waaronder Mechelen, Lier, Putte en Keerbergen. In 2002 verschoof de garage volledig naar de wereld van Ligier brommobielen en het onderhoud van alle automerken.

Onder de leiding van Luc en Marc, bijgestaan door hun echtgenotes Sonja en Vera voor cruciale administratieve taken, blijft Garage Olbrechts een authentiek familiebedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Het team streeft ernaar elke klant met de juiste nieuwe brommobiel of 2dehandswagen naar huis te laten gaan.

Als officieel dealer van Ligier en Microcar staat Garage Olbrechts bekend als de expert in brommobielen in de regio. De showroom biedt een uitgebreid assortiment nieuwe en tweedehands brommobielen, afgestemd op diverse behoeften en budgetten.

Bij Garage Olbrechts gaat de dienstverlening verder dan de verkoop. Met ervaring sinds 1984 in Ligier brommobielen bieden zij niet alleen hoogwaardige brommobielen, maar ook vakkundig onderhoud en deskundige reparaties. De werkplaats, toegerust met moderne faciliteiten, zorgt ervoor dat elke brommobiel in optimale staat blijft.

De showroom van Garage Olbrechts verwelkomt u graag voor een persoonlijke kennismaking. Ontdek de vrijheid van mobiliteit zonder rijbewijs en laat het enthousiaste team u begeleiden. Garage Olbrechts, uw partner in vrijheid op de weg in de regio Sint-Katelijne-Waver en daarbuiten.

Gebr. Olbrechts, je brommobiel dealer in St-Katelijne-Waver

Onze contactgegevens

info@garageolbrechts.be

Leliestraat 61 – 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onze diensten

Verkoop van nieuwe en 2dehandse brommobielen. Officiële dealer van Ligier en Microcar.

  • Onderhoud en herstellingen brommobielen alle merken.
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.