Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Garage De Smet, je brommobiel dealer te Dentergem

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux heeft het genoegen om Garage De Smet in Dentergem aan te bevelen als dé Ligier- en Microcar brommobiel dealer in de regio. Als specialist in brommobielen verwelkomt Garage De Smet iedereen voor onderhoud en reparatie, met een uitgebreid assortiment aan zowel nieuwe als tweedehands auto's zonder autorijbewijs. Gelegen in Dentergem, bedienen zij ook omliggende gebieden zoals Tielt, Deinze, Meulebeke, Zulte en Nazareth.

Garage De Smet, sinds 1967 een begrip, werd in 2020 officieel Ligier- en Microcar dealer. Hier bent u aan het juiste adres voor alle aspecten van uw brommobiel. Profiteer van de haal- en brengservice, testrit aan huis, uitgebreide service, reparaties, en pechhulp. Zij streven ernaar om uw mobiliteit zorgeloos te maken, met aandacht voor elk detail.

Ontdek het uitgebreide aanbod van zowel nieuwe brommobielen als betrouwbare occasions in de grote showroom. Garage De Smet biedt een divers scala aan Ligier- en Microcar 45 km auto's, zodat u altijd een brommobiel vindt dat aan uw wensen voldoet.

Als specialisten in Ligier- en Microcar brommobielen, levert Garage De Smet hoogwaardige reparaties en onderhoudsdiensten. Hun ervaren monteurs zijn volledig bekend met deze merken en zorgen ervoor dat uw brommobiel in topconditie blijft. Daarnaast zijn zij ook uw aanspreekpunt voor de aanschaf van 45 km auto's. Zij begeleiden u graag door de regelgeving en helpen u op weg.

Garage De Smet biedt niet alleen brommobielen aan; zij bieden een complete mobiliteitservaring. Het team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw mobiliteitsbehoeften. Bezoek de showroom in Dentergem en ervaar de vrijheid van Ligier- en Microcar brommobielen.

Garage De Smet, je brommobiel dealer te Dentergem

Onze contactgegevens

desmet.dentergem@eurorepar.be

Statiestraat 47
8720 Dentergem

Onze diensten

Bij Garage de Smet kan je terecht voor de aankoop van een nieuwe of 2dehandse brommobiel van Ligier en Microcar. We ontvangen je eveneens graag voor het onderhoud en herstellingen aan je brommobiel (alle merken). Onze klanten komen uit Dentergem, Olsene, maar evengoed uit Deinze en Gavere. Iedereen welkom!

  • Onderhoud en herstellingen brommobielen alle merken.
  • Heb je pech of panne? Onze takelwagen staat voor je klaar!
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.