Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Garage De Witte, je brommobiel dealer voor het Waasland

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux is verheugd om Garage De Witte aan te bevelen als de Ligier en Microcar brommobiel dealer in de regio Sint-Gillis-Waas, gelegen in Waasland. Als gerenommeerde dealer bedient Garage De Witte niet alleen Sint-Gillis-Waas maar ook omliggende gebieden zoals Sint-Niklaas, Stekene, Beveren en Lokeren, en verwelkomt klanten zelfs uit Antwerpen en Gent.

Een brommobiel bij Garage De Witte biedt niet alleen mobiliteit maar ook comfort en gemak. Het is een comfortabeler en droger alternatief voor scooters, fietsen of het openbaar vervoer, met ruimte voor één passagier en een royale laadruimte. De Ligier- en Microcar modellen, verkrijgbaar bij Garage De Witte, staan bekend om hun uitstekende uitrusting, waaronder opties als achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, airconditioning en lederen bekleding.

Garage De Witte heeft meer dan 40 jaar ervaring en staat bekend als een familiaal bedrijf met een focus op vriendelijke ontvangst en persoonlijke benadering. Als officiële dealer van Ligier en Microcar biedt Garage De Witte gedetailleerd advies en beschikt over een uitgebreide voorraad met de nieuwste modellen en versies brommobielen. Naast verkoop biedt Garage De Witte ook onderhoud en reparaties voor brommobielen, inclusief betrouwbare tweedehands opties.

Kom langs bij Garage De Witte in Sint-Gillis-Waas voor een vriendelijke ontvangst en een persoonlijke benadering. Maak een proefrit en ontdek zelf de vrijheid en het comfort van Ligier- en Microcar brommobielen. Of het nu gaat om aankoop, onderhoud, reparaties of verhuur, Garage De Witte staat klaar om uw mobiliteitsbehoeften te vervullen.

Garage De Witte, je brommobiel dealer voor het Waasland

Onze contactgegevens

info@garagedewitte.be

Sint Niklaasstraat 92 – 9170 Sint-Gillis-Waas

Onze diensten

Garage de Witte uit Sint-Gillis-Waas is je partner voor brommobielen in het Waasland (Sint-Niklaas, Lokeren, Stekene, temse, Beveren..) . Officieel verdeler Ligier en Microcar. Je kan bij ons ook terecht voor een financiering of leasing.

  • Je kan bij ons terecht voor het onderhoud van je brommobiel - alle merken.
  • In geval van schade of panne, komen wij je graag te hulp.
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.