Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Garage Maene, je brommobiel dealer te Ichtegem

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux verwelkomt u bij Maene Citycar Brommobielen, uw gerenommeerde brommobiel specialist in West-Vlaanderen. Gelegen in Bekegem, een deelgemeente van Ichtegem dicht bij Brugge, bedienen zij met trots de omliggende gebieden, waaronder Jabbeke, Oudenburg, Zedelgem, Brugge en Oostende. Maene Citycar Brommobielen is een officiële dealer van Ligier en Microcar brommobielen, en zij zijn hier om u te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van uw brommobiel.

Garage Maene is dé specialist in brommobielen in West-Vlaanderen. Als officiële dealer van zowel Ligier als Microcar hebben zij een uitgebreide voorraad van de nieuwste auto's zonder autorijbewijs, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken bij de aanschaf van uw brommobiel. De experts staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden, van technische specificaties tot wetgeving omtrent het rijden.

Bij Maene Citycar Brommobielen begrijpen ze dat uw brommobiel meer is dan alleen een voertuig; het is uw vrijheid op de weg. Als officiële dealer hebben zij alle expertise in huis om uwbrommobiel op de best mogelijke manier te onderhouden. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of schadeherstel, hun ervaren team staat voor u klaar. Bij schade beschikt Maene Citycar Brommobielen zelfs over een eigen afdeling die snel en efficiënt kleine en grote reparaties kan uitvoeren.

De beste manier om de voordelen van Ligier en Microcar brommobielen te ervaren, is door een proefrit te maken. Maene Citycar Brommobielen nodigt u van harte uit om plaats te nemen achter het stuur en zelf te ontdekken waarom hun auto's zonder autorijbewijs bekend staan om hun comfort, stijl en betrouwbaarheid.

Maene Citycar Brommobielen streeft naar een persoonlijke en vriendelijke benadering, waarbij uw mobiliteit hun hoogste prioriteit is. Heeft u vragen over de wetgeving, zoals de vereiste van een bromfietsrijbewijs of waar u mag rijden met uw brommobiel? Het team staat klaar om u vrijblijvend te informeren en al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek de wereld van mobiliteit zonder rijbewijs bij Maene Citycar Brommobielen in Bekegem. Plan vandaag nog uw proefrit en laat hen u begeleiden naar een nieuwe dimensie van vrijheid op de weg.

Garage Maene, je brommobiel dealer te Ichtegem

Onze contactgegevens

info@garage-maene.be

Zerkegemstraat 15
8480 Bekegem (Ichtegem)

Onze diensten

Bij Garage Maene kan je terecht voor het onderhoud en de herstellingen van je brommobiel. Heb je schade? Onze carrosserie helpt je graag verder.

  • Herstellingen en onderhoud brommobielen alle merken.
  • Hulpverlening in geval van panne of pech.
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.