Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Garage Michiels August, je brommobiel dealer in Geel

Dealer Hersteller

Welkom bij Garage Michiels August, een gevestigde naam in Geel en omstreken sinds 1974. Al meer dan vier decennia zijn zij toonaangevend in onderhoud en reparaties van diverse automerken. In 1994 trad zoon Jef toe tot het bedrijf, waar hij nu al vele jaren de leiding heeft. Inmiddels maakt ook de derde generatie haar opwachting in het familiebedrijf.

Sinds 2013 zijn zij met trots officieel dealer van Ligier en Microcar. Deze brommobielen bieden mobiliteit zonder autorijbewijs, waarbij een AM-rijbewijs vereist is. Ligier en Microcar, als marktleiders in auto's zonder autorijbewijs op de Belgische markt, staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Garage Michiels August vindt u niet alleen nieuwe Ligier en Microcar modellen, maar ook een ruime selectie van 2dehandse brommobielen van diverse merken. Het toegewijde team staat klaar om niet alleen de verkoop te verzorgen, maar ook om deskundig onderhoud en reparaties uit te voeren aan uw auto zonder autorijbewijs.

In 2019 hebben zij hun showroom volledig vernieuwd, waardoor zij de verschillende modellen van Ligier en Microcar nog beter aan u kunnen presenteren. Zij streven naar een persoonlijke benadering, waarbij zij uw mobiliteitsbehoeften begrijpen en daarop inspelen met passende oplossingen.

Garage Michiels August biedt leasing en verkoop van Ligier brommobielen. Voor iedereen vanaf 16 jaar hebben zij een passende oplossing. U kunt zorgeloos genieten van een nieuwe brommobiel voor een vast maandelijks bedrag, waarin afschrijving, rente en onderhoud zijn inbegrepen. Uniek is dat u direct all-risk verzekerd bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Garage Michiels August streeft naar transparantie en betrouwbaarheid.

Wilt u de wereld van Ligier en Microcar brommobielen ontdekken? Breng dan een bezoek aan de showroom in Geel. De experts staan voor u klaar om u persoonlijk advies te geven over de brommobiel die het beste bij u past.

Garage Michiels August in Geel is dé bestemming voor brommobielen uit de regio Geel-Herenthals-Turnhout. Ervaar het zelf en ontdek de vrijheid op de weg in de Kempen met Ligier en Microcar brommobielen.

Garage Michiels August, je brommobiel dealer in Geel

Onze contactgegevens

jef@garmichiels.be

Retieseweg 98 – 2440 Geel

Onze diensten

Verkoop van nieuwe en 2dehandse brommobielen. Officiële dealer van Ligier en Microcar.

  • Onderhoud en herstellingen brommobielen alle merken
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.