Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Garage Verheyden, je brommobiel dealer te Wuustwezel

Dealer Hersteller

Welkom bij Garage Verheyden, een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring en al 25 jaar trots merkgarage. Als erkende Ligier en Microcar dealer bedienen we klanten in Wuustwezel, Brecht, Essen, Hoogstraten en daarbuiten. Bij Garage Verheyden staat klantenservice centraal, en ons toegewijde team geeft elke dag 100% om aan uw mobiliteitsbehoeften te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe brommobiel of professioneel onderhoud en reparaties voor je brommobiel nodig heeft, Garage Verheyden is uw betrouwbare partner. Onze werkplaats biedt onderhoud en reparaties. Mitch en Nele verwelkomen u graag.

Bij Garage Verheyden draait alles om klantenservice. Wij streven ernaar om elke klant met dezelfde passie te ontvangen en hun auto's en brommobielen met zorg te behandelen. Of u nu lokaal bent of van elders komt, wij staan klaar om u te helpen met al uw mobiliteitsbehoeften.

Ontdek bij ons de mogelijkheid om een brommobiel te leasen. Rijd voor een vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel, waarbij alle kosten, inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en de brommobiel zelf, zijn inbegrepen. Met onze lease-optie weet u vooraf welke kosten u kunt verwachten, en u betaalt alleen nog voor de brandstof.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om uw brommobiel te financieren. Met deze optie betaalt u uw brommobiel maandelijks af terwijl u er direct de weg mee op kunt. Bij Garage Verheyden begrijpen we dat mobiliteit niet alleen gaat om het bezitten van een voertuig, maar ook om zorgeloos rijplezier en financiële flexibiliteit.

Voor Ligier en Microcar brommobielen in Wuustwezel en de omliggende regio is Garage Verheyden de ideale bestemming. Laat ons u helpen met deskundig advies, betrouwbare service en een warm welkom. Bezoek onze showroom en ervaar de vrijheid van mobiliteit met Ligier en Microcar bij Garage Verheyden.

Garage Verheyden, je brommobiel dealer te Wuustwezel

Onze contactgegevens

info@verheyden.hyundai.be

Bredabaan 690 – 2990 Wuustwezel

Onze diensten

Verkoop van nieuwe en 2dehandse brommobielen. Officiële dealer van Ligier en Microcar.

  • Onderhoud en herstellingen brommobielen alle merken.
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.