Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Groep Haeck, je brommobiel dealer voor Eeklo

Dealer Hersteller

Ligier-Microcar Benelux verwelkomt u bij Groep Haeck, uw brommobiel specialist in de regio Eeklo, gelegen in het Meetjesland. Groep Haeck is al vele decennia een vertrouwd gezicht in de regio en staat nu bekend als dé bestemming voor Ligier en Microcar brommobielen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe aanwinst of deskundig onderhoud voor uw huidige brommobiel, Groep Haeck staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Bij Groep Haeck begrijpen ze het belang van mobiliteit zonder afhankelijk te zijn van een autorijbewijs. De Ligier en Microcar brommobielen bieden een oplossing voor mensen vanaf 16 jaar, met een AM-rijbewijs (bromfietsrijbewijs). Zelfs als u geboren bent vóór 1961, heeft u geen rijbewijs nodig om van deze voertuigen gebruik te maken.

De brommobielen zijn niet alleen een praktische keuze voor korte afstanden, maar ook een bron van vrijheid voor degenen die geen autorijbewijs hebben. Bij Groep Haeck begrijpen ze dat mobiliteit cruciaal is, ongeacht de omstandigheden. Hun deskundige medewerkers staan klaar om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden en voordelen van Ligier en Microcar brommobielen.

Of u nu een gloednieuwe brommobiel wilt aanschaffen, op zoek bent naar een betrouwbare tweedehands optie, of deskundig onderhoud en reparaties nodig heeft, Groep Haeck heeft het allemaal. De showroom in Eeklo biedt een uitgebreide selectie Ligier en Microcar modellen, zodat u zeker de perfecte brommobiel voor uw behoeften zult vinden.

Bij Groep Haeck gaan ze verder dan alleen de verkoop van brommobielen. Hun medewerkers zijn experts in het verstrekken van gedetailleerde informatie, advies en op maat gemaakte oplossingen. U bent van harte welkom in de showroom, waar u kunt rekenen op een vriendelijke ontvangst en persoonlijke begeleiding.

Ontdek de wereld van Ligier en Microcar brommobielen bij Groep Haeck in Eeklo. Stap binnen en ontdek de vrijheid van auto's zonder autorijbewijs.

Groep Haeck, je brommobiel dealer voor Eeklo

Onze contactgegevens

Zeelaan 19a, 9900 Eeklo

Onze diensten

  • Herstellingen aan je brommobiel, Ligier, Microcar, Aixam of andere merken. Verkoop van Ligier en Microcar nieuwe en 2dehandse brommobielen.
  • Pech of schade met je brommobiel? Groep haeck helpt je snel terug op weg.
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.