Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Valckenier, je brommobiel dealer voor regio Aalst

Dealer Hersteller

Welkom bij Valckenier, de officiële Ligier dealer in Aalst en omgeving. Valckenier is uw specialist in brommobielen. Bij Valckenier vindt u niet alleen een ruime selectie nieuwe Ligier brommobielen maar ook kwalitatieve occasions. Het team van Valckenier staat voor u klaar voor verkoop, reparatie en onderhoud, zodat u altijd zorgeloos en met een glimlach de weg op kunt.

Bij Valckenier begrijpen ze dat mobiliteit persoonlijk is. Met meer dan vijftig jaar ervaring is Valckenier uw betrouwbare partner in de regio Aalst. De mobiliteitsoplossingen zijn afgestemd op uw behoeften en bieden een glimlach op iedere lokale verplaatsing, vandaag en morgen.

Het Valckenier-verhaal begon in 1967 toen Bart Valckenier en Rolanda De Smet de eerste Valckenier-garage openden in het Oost-Vlaamse dorpje Welle. In de loop der jaren traden ook hun drie kinderen Guy, Koen en Peggy toe tot het bedrijf, waardoor Valckenier uitgroeide tot een multimerk-mobiliteitsaanbieder met elf vestigingen en tweehonderd enthousiaste medewerkers.

Valckenier presenteert een uitgebreid scala aan nieuwe Ligier auto's zonder autorijbewijs. Of u nu op zoek bent naar een compact model voor stadsverkeer of een luxueuzere uitvoering, zij hebben het voor u. Daarnaast bieden zij ook een selectie betrouwbare occasions aan, perfect voor wie op zoek is naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Bij Valckenier stopt de dienstverlening niet bij verkoop. Het toegewijde team van experts staat klaar voor reparaties en onderhoud aan uw Ligier brommobiel. Zo blijft u altijd zorgeloos genieten van uw 45 km auto.

Bewegen met een glimlach, dat is waar Valckenier voor staat. Bezoek hun showroom in Aalst voor een persoonlijke kennismaking met het uitgebreide assortiment brommobielen. Het enthousiaste team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden naar de perfecte mobiliteitsoplossing. Valckenier, uw partner in vrijheid op de weg in Aalst en daarbuiten.

Valckenier, je brommobiel dealer voor regio Aalst

Onze contactgegevens

tom.verbeken@valckenier.be

Kareelstraat 2 – 9300 Aalst

Onze diensten

Valckenier is een multimerkengarage te Aalst, die ook officiële verdeler is van de brommobielen van Microcar en Ligier. we helpen graag klanten uit de ruime omgeving van Aalst en Ninove verder met de aankoop, financiering en leasing van een nieuwe brommobiel.

  • Bij Valckenier kan je terecht voor het onderhoud en de herstelling van je brommobiel.
  • Schade? Bel Valckenier!
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.