Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

VLB Cars, je brommobiel dealer te Wetteren

Dealer Hersteller

Welkom bij VLB Cars, een toonaangevende dealer van Ligier en Microcar brommobielen in Wetteren, gelegen in de regio Gent-Aalst. Als erkende dealer van Ligier en Microcar biedt VLB Cars een uitgebreide selectie modellen in de showroom, klaar voor bezichtiging en proefritten. Directe beschikbaarheid vanuit voorraad betekent geen wachttijden, en als extra service bezorgt VLB Cars kosteloos uw brommobiel aan huis. Daarnaast verzorgt het toegewijde team onderhoud en reparaties voor uw brommobiel, inclusief aantrekkelijke occasions.

Sinds 1971 staat Autogarage VLB Cars bekend als de betrouwbare partner voor vakkundig onderhoud en reparatie van voertuigen. Het ervaren team van gediplomeerde autotechnici bij VLB Cars zet al zijn kennis in om zowel particuliere als zakelijke klanten optimaal van dienst te zijn. Klanten kunnen rekenen op hoogwaardige service. De goed uitgeruste werkplaats beschikt over de nieuwste technologische apparatuur, waaronder geavanceerde diagnoseapparatuur, drie hefbruggen, een remtestbank, en alles wat nodig is voor bandenmontage. Bovendien heeft VLB Cars altijd voldoende onderdelen op voorraad, wat een snelle en efficiënte reparatie van uw brommobiel mogelijk maakt.

Bij VLB Cars begrijpen ze dat mobiliteit essentieel is. Als Ligier en Microcar dealer in Wetteren bieden ze een uitgebreid aanbod van auto's zonder autorijbewijs die geschikt zijn voor diverse behoeften en doelgroepen. Of klanten nu op zoek zijn naar een compact model voor de stad of een luxueuzere variant, bij VLB Cars vinden ze wat ze zoeken.

De klantenservice bij VLB Cars gaat verder dan de verkoop van brommobielen. Als erkende dealer zorgen ze niet alleen voor de levering aan huis, maar staan ze ook garant voor uitstekend onderhoud en reparaties. Bij VLB Cars begrijpen ze dat mobiliteit niet alleen draait om het bezitten van een brommobiel, maar ook om zorgeloos rijplezier en betrouwbare service.

Voor wie op zoek is naar een Ligier of Microcar brommobiel in Wetteren, maar ook in omringende plaatsen als Lede, Berlare, Destelbergen en Dendermonde, is VLB Cars de juiste bestemming. Het toegewijde team staat klaar om deskundig advies, proefritten en hoogwaardige service te bieden. Bezoek de showroom van VLB Cars en ervaar de vrijheid van mobiliteit met Ligier en Microcar in Wetteren.

VLB Cars, je brommobiel dealer te Wetteren

Onze contactgegevens

info@vanleirsberghe.be

Zuidlaan 336 – 9230 Wetteren

Onze diensten

Verkoop van nieuwe en 2dehandse brommobielen. Ook leasing en financiering.

  • Onderhoud en herstellingen brommobielen alle merken.
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.