Votre navigateur Web (Internet Explorer) est trop ancien pour faire fonctionner ce site de manière optimale.

Vous pouvez télécharger l'un de ces navigateurs modernes et gratuits et revenir sur notre site :

Fermer 011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)
011 56 13 11 (kosten van een lokaal gesprek)

Garage Vanhellemont, je brommobiel dealer te Binkom

Dealer Hersteller

Garage Vanhellemont, gevestigd in Binkom, Lubbeek, verwelkomt al sinds 1987 klanten als dé Ligier en Microcar dealer in de regio. Deze gerenommeerde garage staat bekend om zijn hoogwaardige brommobielen. Met een uitgebreid scala aan modellen in de showroom en een moderne werkplaats voor deskundige reparaties en onderhoud, biedt Garage Vanhellemont mobiliteitsoplossingen voor alle leeftijden en rijbewijsstatussen.

In de showroom worden met trots diverse modellen brommobielen gepresenteerd. Of het nu gaat om een compact model voor stadsverkeer of een luxueuzer voertuig, bij Garage Vanhellemont vindt elke klant wat hij zoekt. De uitnodiging staat open om op het gemak kennis te maken met het gevarieerde aanbod.

De werkplaats is uitgerust met geavanceerde apparatuur, en een team van experts staat paraat voor professionele reparaties en onderhoud. Strakke naleving van de normen voorgeschreven door de fabrikant waarborgt dat elke brommobiel in optimale conditie blijft.

Bij Garage Vanhellemont wordt de veelzijdigheid van brommobielen erkend, passend bij diverse doelgroepen. Of het nu gaat om jongeren vanaf 16 jaar met een bromfietsrijbewijs of senioren op zoek naar een handige tweede auto, de Ligier brommobiel past bij vrijwel iedereen!

Als officiële dealer van Ligier en Microcar heeft Garage Vanhellemont zich gespecialiseerd in deze topmerken voor auto's zonder autorijbewijs. Ze bieden verkoop en onderhoud van zowel nieuwe als 2dehandse brommobielen. Voor schadeherstel kunnen klanten eveneens vertrouwen op de expertise van het team. Garage Vanhellemont helpt klanten volledig op weg, inclusief de aanvraag van het AM-rijbewijs, en biedt zelfs de service om het voertuig bij de klant thuis af te leveren.

Bij Garage Vanhellemont is mobiliteit niet alleen gegarandeerd, maar wordt ook deskundig advies en informatie geboden. Het team deelt graag informatie over de mogelijkheden, verschillende modellen, wetgeving en veiligheid van brommobielen. Voor een warm welkom en uitgebreide informatie bent u van harte welkom bij Garage Vanhellemont in Binkom!

Garage Vanhellemont, je brommobiel dealer te Binkom

Onze contactgegevens

info@garagevanhellemont.be

Meenselstraat 77 - 3211 Binkom

Onze diensten

Verkoop van nieuwe en 2dehandse brommobielen. Officiële dealer van Ligier en Microcar.

  • Herstellingen brommobielen alle merken
  • Bijstand in geval van pech
contact contact

Mail ons

Wil je meer info over een model, prijzen, leasing of een proefrit vastleggen?Veuillez renseigner tous les champs obligatoires. Votre adresse e-mail n'est pas valide. Votre numéro de téléphone doit être composé de 10 chiffres. Votre message doit comporter un minimum de 150 caractères.